Suomi 100 otsikkosivu

Suomi100-SM-kisoissa olleille: Voit poimia linkistä haluamasi kuvat. Kuvannut valokuvaaja Jarno Iivonen
https://drive.google.com/drive/folders/0B4gOJMaiN3sMYkI3cUxLOEFLWkU?usp=sharing
Valtioneuvoston kanslia on liittänyt 17.8.2016 Puijon Jousen hankkeen "jousiammunta – iloa ja liikuntaa nuorista ikäihmisiin" Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan (Suomi 100-ohjelma). Puijon jousen hanke toteutetaan 11.- 12.3. 2017. Tuolloin Kuopiossa pidettävät juniorien ja seniorien jousiammunnan SM-kisat ovat osa tapahtumaa.

Tapahtumassa voi itse kokeilla jousiammuntaa ja nähdä nuorten (11.3) sekä seniorien (12.3) huippuammuntaa heidän Suomenmestaruuskisoissaan. Yleisö voi oallistua jousella Suomi100-ammuntaan, jossa arvotaan osallistujien kesken palkinto. Voit tutustua henkilökohtaisesti laserammuntaan ja miekkailuun jousiammunnan ohella. Tilaisuuden elävästä musiikista vastaa Kuopion taidelukio LUMITin opiskelijoiden yhtye.

Tule haistelemaan tunnelmaa vaikket olisi jousiammuntaa harrastanutkaan. Jousiammuntaa voi harrastaa kilpaurheiluna aina olympia-tasolle saakka, mutta useimmille se on harrastus, jossa voi nähdä oman kehityksensä ja viettää vapaa-aikaansa hyvässä seurassa. Ikä, sukupuoli ja fyysiset rajoitteet eivät estä jousiammuntaharrastusta.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

.

Linkki SUOMI 100 sivuille:

http://suomifinland100.fi/project/jousiammunta-iloa-ja-liikuntaa-nuorista-ikaihmisiin/

 


 

 


 

Seuraa meitä Facebookissa